Hoe werkt het?

In elk bedrijf is er behoefte om bepaalde processen te registreren. In de eenvoudigste vorm is dit wellicht een machine die wordt gemonitord door software. Met deze software kan je alle handelingen raadplegen op je persoonlijke hortidash pagina. Deel deze pagina naar eigen smaak in. Maak gebruik van de mogelijkheid om real-time informatie uit de machine te tonen (actuele productie) of de productie aantallen van eerdere weken terug te halen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bij grotere bedrijven zijn veelal meerdere regel- en registratiesystemen in gebruik. Hier is hortidash hét platform voor deze systemen. Alle systemen die je gebruikt of raadpleegt overzichtelijk in één enkel overzicht. Breidt dit scherm eenvoudig uit met de functionaliteiten die jij nodig hebt.

Inmiddels is hortidash beschikbaar voor alle Havatec TulipStar modellen, Mono- en MixStars. Er is onlangs een samenwerking gestart met Automated4U. Dit bedrijf heeft al verregaande registratiesystemen geïmplementeerd in de bloembollensector. Dit systeem (BulbStoreManager) is binnenkort te koppelen aan je hortidash dashboard.

Go to top